TILBUD PÅ NY GARAGEPORT I VEJLE

Er tiden inde til udskiftning af din garageport eller mangler du en port til et nybygget hus i eller omkring Vejle? Vi hjælper gerne med et tilbud og en løsning fra Alutechporte.

3 TYPER AF GARAGEPORTE

Vi har et bredt sortiment af garageporte: Trend med 40 mm paneler samt Classic og Prestige med 45 mm paneler til opvarmede rum. Classic og Prestige har desuden den fordel at de har beslag og hængsler i rustfrit stål, hvilket gør dem ekstra modstandsdygtige overfor vind/vejr.

Vi har 14 standardfarver, som kan kombineres med forskellige overflader og paneltyper. Fælles for alle tre serier er, at vi kan tilbyde mange forskellige standardfarver og deriblandt sort. Vores garageporte kan fås i 5 forskellige paneltyper, så der er noget for enhver smag og byggestil. Som noget nyt kan vi kan også levere porte med samme overflade som vinduesproducenter, hvilket giver et ensartet indtryk af hele boligen.

Du kan læse meget mere om de forskellige garageport typer her.

En port der passer

Når du bestiller en port fra Alutech, kan du være sikker på at den passer præcist til porthullet, da alle porte produceres efter ordre. For at få et uforpligtende tilbud skal du blot oplyse målene på porthullet samt dine ønsker til farve, paneltype og automatik. Det hele fremgår af vores online opmålingsskema som du finder her. Når vi har de oplysninger fra dig, sender vi tilbud og tegninger. Ønsker du herefter at gå videre med det, kan vi arrangere besøg af en af vores forhandlere som også kan montere porten. Vi kommer gerne og monterer i Vejle og omegn, men det er også muligt selv at montere.

Kig ind på vores galleri-side for at finde inspiration.

Størstedelen af de porte vi sælger i dag, er med automatik, så porten kan betjenes fra en fjernbetjening, vægtryk eller kodetastatur. Det gør hverdagen nemmere med flere betjeningsmuligheder. Se hvilke muligheder på siden med automatikker.

Kvalitetsporte 

Som en af Europas førende producenter af ledhejseporte er navnet ”Alutech” garant for kvalitet og driftssikkerhed. På højteknologiske fabrikker i Hviderusland producerer de årligt omkring 250.000 porte til det Europæiske marked.

Alutech råder over en stor udviklingsafdeling, som kontinuerligt arbejder på at optimere deres produkter og produktion, så de fortsat er blandt de førende på markedet af ledhejseporte.