GARAGEPORT ELLER INDUSTRIPORT I SILKEBORG

Står du og mangler en ny garageport eller industriport i Silkeborg, kan vi hos Tømrer og Snedkerfirmaet Jonas Frandsen hjælpe dig med at finde en løsning, der passer netop til dit behov. Vores speciale er at levere en samlet løsning fra vejledning, bestilling, montering og service indenfor både garageporte til private samt større og mere omfattende industriløsninger. Vi leverer et kvalitetsprodukt: Alutech er garanti for god kvalitet og lang holdbarhed samt stabil drift.

Om det er porte til private eller industri bliver alle porte fra Alutech produceret på mål og bestilles ud fra den enkelte kundes ønske. 

Vi har et mobilt showroom og vil gerne vejlede i forhold til din garage. Du kan se vores panel- og farveprøver, så vi sammen bedst kan vurdere hvilke der passer til huset eller industribygningen. Det er også muligt at se hvordan vores automatikker fungerer samt de forskellige muligheder for tilvalg: trådløst vægtryk, kodetastatur, etc.

Vi har stort erfaring og kan fremvise mange eksempler på monteringstyper, paneler og farver, så porten bliver præcis som ønsket og tilpasset montagestedet. Vi kan træffes på 29283029 eller jonas@frandsen.dk

TREND, CLASSIC ELLER PRESTIGE

Alutech tilbyder tre serier af garageporte og industriporte. Der er to paneltyper 40 og 45 mm og begge produceres i flere forskellige paneltyper og farver. Som en ekstra fordel kan vi tilbyde mange standardfarver og sort er deriblandt. En nyhed er desuden at vi kan levere porten hvis overflade matcher de nye farver fra vinduesproducenterne. Så kontakt Jonas Frandsen på 2928 3029 eller jonas@frandsen.dk hvis du vil vide mere eller vil se farver og paneltyper. Ud over serierne Trend og Classic har Alutech også introduceret en videreudvikling af Classic-serien, den eksklusive Prestige som fx har kraftige og justerbare dobbeltruller. 

Uanset om du ønsker en port med glat overflade eller den mere praktiske overflade med træstruktur, kan Alutech levere i alle RAL-farver og dermed producere en port der bliver som kunden ønsker det. Vi hjælper gerne med råd og vejledning i forhold til alle spørgsmål og overvejelser. Har du ikke mod på selv at montere porten, kan vi også tilbyde dette. Vi har stor erfaring med alle monteringstyper af garageporte til private men også større opgaver for erhvervskunder. 

Kontakt os gerne på 2928 3029 hvis du ønsker at høre mere om vores porte fra Alutech eller ønsker et tilbud fra os. Du er velkommen til maile mål, paneltype og farve til os på jonas@frandsen.dk og så vil vi vende tilbage med et tilbud. Inden bestilling kommer vi gerne efter aftale og laver kontrolopmåling af porthullet. 

ALUTECH-GRUPPEN

Årligt producerer ALUTECH ca. 240.000 porte på deres moderne produktionsanlæg i Minsk, Hviderusland.  Ønsker du en kvalitetsport er Alutech det helt rigtige valg, da de i mange år har været Vest- og Østteuropas førende producent af ledhejseporte til private og industri. 

Hele produktionen af Alutechs garageporte er certificeret i forhold til ISO9001 i TÜV CERT-systemet. I forhold til u-værdier måler Alutech som en af de eneste producenter u-værdien på hele porten og ikke kun på et enkelt panel. Vi kan dokumentere meget lave u-værdier på Alutechs garageporte. 

Hvis du køber en Alutech garageport eller industriport, er det garanti for kvalitet.  Råvarerne til produktionen leveres af europæiske leverandører som undergår en streng kontrol.