PÅ UDKIG EFTER NY GARAGEPORT I FREDERICIA?

PÅ UDKIG EFTER NY GARAGEPORT I FREDERICIA?

Bor du i Fredericia og leder efter en ny garageport? Hos Qport kan vi levere en kvalitetsport fra Alutech, som du kan have glæde af i rigtig mange år. Uanset om det er en garageport eller industriport, om det er til nybyggeri eller det er den gamle port der skal udskiftes, så kan vi hos Qport finde en løsning der passer. En af vores vigtigste opgaver er at finde den rigtige port der matcher huset og byggestilen, så helheden bliver harmonisk.  

Ønsker du at se vores mange forskellige paneltyper, farver og muligheder for montage, kan vi aftale et besøg, hvor disse ting kan klarlægges. Indtil da kan du se og læse mere om mulighederne for at designe en port på vores hjemmeside.

Vi har valgt at forhandle Alutech porte på grund af deres gode kvalitet. Portene bliver produceret på højteknologiske fabrikker og alt kommer helt færdigt fra fabrikken, så det kræver ingen tilpasning i forbindelse med montagen. Panelerne er behandlet, så de kan klare de danske vejrforhold. Desuden udvikler Alutech hele tiden på produktionsprocessen og deres produkter, så de sikrer deres plads som en af de førende producenter af ledhejseporte.   

Vores showroom ved Viborg er åbent efter aftale og her kan du se forskellige porte, paneltyper og montageløsninger. Du er velkommen til at ringe på 70 23 90 32 eller maile på info@qport.dk for at aftale et besøg.

Vores online opmålingsskema som du finder her, er du velkommen til at benytte hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Trend eller Prestige

Trend og Prestige er vores to modeller indenfor garageporte.  

Ud over forskellen på panelernes tykkelse: Trend 40 mm og Prestige 45 mm, har portene i Prestige-serien også rustfrie rullelejer, hængsler og beslag samt dobbelt tætningsliste hele vejen rundt. Har du en opvarmet garage, vil vi derfor anbefale en Prestige port, da den er bedre isoleret. Her kan du læse mere om Prestige-porten her.

Som du kan se her er der næsten uanede muligheder for at designe en port. Alutech porte produceres med flere forskellige paneler, overflader og i alle RAL-farver.

Sort er et meget populært farvevalg, og hos Qport er sort RAL9005 en standardfarve. Vi har desuden 14 andre standardfarver i RAL-skalaen. Ønsker du en port hvor overfladen matcher vinduer og døre i ”Sablé Noir” og ”Granit”, kan vi levere porte malet i DB-farver med samme overflade.

Det er muligt at bestille en port med vinduer eller fullviewpanel, så man får dagslys ind i garagen. Her findes der mange forskellige løsninger som hver giver et individuelt udtryk. Se eventuelt på vores sider med galleri for idéer.  

Kvalitetsporte

Gennem årtier har navnet ”Alutech” været garant for kvalitet og driftssikkerhed. Alutech leverer både garageport og industriporte over hele verden. De er førende indenfor design, kvalitet og service. Årligt producerer de cirka 250.000 porte på deres topmoderne fabrikker i Belarus. Alutech råder over en stor udviklingsafdeling, som kontinuerligt arbejder på at optimere deres produkter og produktion, så de fortsat er blandt de førende på markedet af ledhejseporte.