NY GARAGEPORT I AARHUS

Leder du efter en kvalitetsport, så kan vi hos Alutechporte kan vi tilbyde enhver løsning indenfor garageporte og industriport. Alle vores porte er produceret på mål og tilpasset den enkelte kundes ønske. Vi hjælper gerne med råd og vejledning, så kunden får den mest optimale løsning. Om det er til parcelhuset, sommerhuset eller industriløsninger hos virksomheder, har vi løsningen der passer.

Vi kan anbefale et besøg i vores showroom, som ligger 7 km fra Viborg. Her har vi et bredt udvalg af paneltyper, farver, modeller automatikker og montageløsninger. Der er åbent efter aftale.

TREND, CLASSIC ELLER PRESTIGE

Trend med 40 mm paneler, Classic og Prestige med 45 mm paneler er de serier af garageporte som vi tilbyder.  Alle vores porte er produceret efter mål, så her findes ingen standardløsninger.
Om du ønsker et glat panel, træstruktur eller kassettepaneler, så har vi det i vores sortiment. Vi har et bredt udvalg af standardfarver og paneltyper: S-, M-, og L-panel med enten glat overflade eller træstruktur.

Ønsker du et uforpligtende tilbud så kan vi kontaktes på telefon 70 23 9032 eller på mail info@qport.dk.
Vi kan også kontaktes ved at udfylde opmålingsskemaet på vores hjemmeside. Vi kommer også gerne ud for at måle op og tale med dig om forskellige muligheder for netop din port.

ALUTECH-GRUPPEN

Portene bliver produceret i Minsk i Hviderusland og producenten er ALUTECH Group som er Øst- og Vesteuropas førende producent af ledhejseporte.

Alutechs garageporte produceres på højteknologiske fabrikker og har certificeret sit kvalitetsstyringssystem i overensstemmelse med ISO 9001 i TÜV CERT-systemet. Alutech kan levere porte med lav u-værdi og den måles på hele porten og ikke kun et enkelt panel.

Vores garage- og industriporte er af højeste kvalitet og råvarerne som bruges til produktionen af portene leveres af europæiske leverandører.
Alutech porte er topkvalitet og en garanti for porte af god kvalitet og med høj sikkerhed.