FÅ ET TILBUD PÅ EN NY GARAGEPORT I MIDDELFART

Hos Qport kan vi hjælpe med en kvalitetsgarageport fra Alutech uanset om det er en nybygget garage eller udskiftning af en eksisterende port. Vi har stor erfaring med salg og montage af porte fra Alutech og kan kun anbefale deres porte som er i virkelig god kvalitet, nemme at betjene og driftssikre. Qport sender gerne et uforpligtende tilbud, og vi kan kontaktes på 70 23 90 32 eller mail: info@qport.dk Du kan også udfylde vores online opmålingsskema.

2 SERIER AF GARAGEPORTE: TREND OG PRESTIGE 

Vi kan tilbyde to typer Alutech porte: Trend med 40 mm paneler og Prestige med 45 mm paneler. Ud over de tykkere paneler har Prestige serien også beslag og hængsler i rustfrit stål. Portene kan desuden fås med dobbelte ruller. Mere uddybende information om Trend og Prestige kan du finde her på vores hjemmeside

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål på en mail eller via telefon.

Vi kommer ofte i området omkring Middelfart, så ønsker du yderligere råd og vejledning, kan vi aftale et tidspunkt hvor vi kommer forbi. Her kan vi også vise paneltyper, farver, montageløsninger, så vi sikrer den helt rigtige port netop til din garage. På vores hjemmeside kan du også læse mere om automatikker og tilbehør der kan monteres til at betjene porten.

Sort er en utrolig populær farve på garageporte i øjeblikket og som nogle af de eneste på det danske marked kan Alutech levere den som standardfarve. Vi har i alt 14 standardfarver som du kan se i vores oversigt over Paneler & Farver

Der findes et utal af muligheder for at designe en port der passer præcist til din garage: forskellige paneltyper, overflader, RAL-farver og DB-farver. DB-farverne har samme overflade som vinduesproducenterne tilbyder, og derved kan hus og garage få et ensartet udtryk. For nylig har Alutech også introduceret digitalprint på portene i Prestige serien. De tilbyder print der ligner mursten, mange forskellige træsorter og stenoverflader. Man kan også få en port med ens eget design.

Uforpligtende tilbud

For at få et tilbud på en Alutech port skal du bare udfylde vores online opmålingsskema. Når du har udfyldt alle felterne med dine ønsker til portens størrelse, farve, paneltype etc. har vi oplysninger nok til at lave et tilbud til dig. Sammen med tilbuddet modtager du også tegninger af porten. 

Har du efterfølgende brug for et møde, er du velkommen til at kontakte os. Det kan enten gøres via telefon 70 23 90 32 eller på mail: info@qport.dk

Kvalitetsporte 

Alutech fejrer i 2021 25 års jubilæum som producenter af ledhejseporte. De producerer årligt cirka 250.000 garage- og industriporte på deres moderne og højteknologiske fabrikker i Minsk, Belarus. Gennem årene har Alutech cementeret deres position som en af verdens førende producenter af kvalitetsporte. Gennem kontinuerlig produktudvikling arbejder de konstant for at tilbyde et gennemtestet og holdbart produkt til deres mange kunder rundt omkring i verdenen.