NY GARAGEPORT I RANDERS

Er du på udkig efter en ny garageport i Randers? Så kan vi hos LP-porte tilbyde enhver løsning indenfor garageporte og endda også industriporte. Drejer det sig om udskiftning af eksisterende port eller en port til nybyggeri, kan vi være behjælpelige med at finde den rigtige løsning. Det er vigtigt for os at få designet den port der passer bedst til byggestilen, så det færdige resultat fremstår harmonisk og stilrent. 

Vi vil gerne komme og fremvise paneltyper, farver og tale monteringsmuligheder igennem, så vi er sikre på at det bliver den helt rigtige løsning der vælges til netop jeres garage. Her kan du se mere om de forskellige muligheder.

De porte vi tilbyder er kvalitetsporte af mærket Alutech. De er utrolig driftsikre og modstandsdygtige overfor vind og vejr. Alle porte bliver produceret på ordre, så alt er tilpasset den enkelte kundes ønsker og derved sikrer vi også at porten passer præcist til porthullet.   

I er velkommen til at se portene i vores showroom i Vejrumbro, hvor vi har alle paneler og porte i flere forskellige farver og med forskellige overflader. Ring og aftal tidspunkt for fremvisning på 27267490. Alternativt på mail: kontakt@lp-porte.dk

Ønsker du et uforpligtende tilbud kan du udfylde vores online opmålingsskema her.

TREND ELLER PRESTIGE

Indenfor garageporte kan vi tilbyde to typer: Trend og Prestige. 

Hvor Trend-porten har 40 mm tykke paneler, har Prestige 45 mm tykke paneler. Desuden er Prestige porte udstyret med rustfrie rullelejer, hængsler og beslag samt dobbelt tætningsliste hele vejen rundt. Derved er Prestige det helt rigtige valg, hvis du har en opvarmet garage. Du kan læse mere om Prestige-porten her.

Ud fra de mange forskellige paneltyper vi kan tilbyde samt forskellige overflader, kan man designe en port helt efter eget ønske. Læs mere om paneltyper og farver her.

Som nogen af de eneste i Danmark kan vi tilbyde RAL9005 sort som standardfarve. Derudover har vi 14 andre standardfarver i RAL-skalaen, men kan også levere porte i DB-farver, hvis overflade matcher ”Sablé Noir” og ”Granit”, som man kender fra vinduesproducenter.

Det er muligt at bestille en port med vinduer eller fullviewpanel, så man får dagslys ind i garagen. Her findes der mange forskellige løsninger som hver giver et individuelt udtryk.

Se eventuelt på vores sider med galleri for idéer.   

Kvalitetsporte

Navnet ”Alutech” er garant for kvalitet og driftssikkerhed og leverer porte til hele verden. De er førende indenfor design, kvalitet og service. Årligt producerer de cirka 250.000 porte på deres topmoderne fabrikker i Belarus. Alutech råder over en stor udviklingsafdeling, som kontinuerligt arbejder på at optimere deres produkter og produktion, så de fortsat er blandt de førende på markedet af ledhejseporte.