NY GARAGEPORT I AALBORG

Er du på udkig efter en ny garageport i Aalborg, så vil vi gerne fra Alutechporte hjælpe dig med et tilbud.

Vi har et stort udvalg i garageporte i 3 forskellige serier: TrendClassic og Prestige

Forskellen på serierne er blandt andet paneltykkelsen, hvilket er relevant i forhold til om porten skal sidde i en opvarmet garage. Fælles for alle tre serier er, at vi kan tilbyde mange forskellige standardfarver og deriblandt sort. Vores garageporte kan fås i 5 forskellige paneltyper, så der er noget for enhver smag og byggestil. Vi kan også levere porte med samme overflade som vinduesproducenter, hvilket giver et ensartet indtryk af hele boligen.

Du kan læse meget mere om de forskellige typer her.

EN PORT DER PASSER

Alle porte fra Alutech er produceret på mål, så alt passer perfekt, når porten skal monteres. Vi kommer gerne og monterer i Aalborg og omegn, men det er også muligt selv at montere.

Kig ind på vores galleri-side for at finde inspiration.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, skal du bare udfylde vores online opmålingsskema. Så vender vi tilbage med tilbud og tegninger på porten.

Kvalitet til tiden

Alle vores porte er af fabrikatet ”Alutech” som produceres i Minsk, Hviderusland på højteknologiske fabrikker. Alutech har mange års erfaringer som producent af porte og har gennem årene opbygget og videreudviklet deres produktionsapparat.

De producerer årligt omkring 250.000 porte og leverer til hele verden. Desuden er de certificeret i henhold til ISO 9001.