TILBUD PÅ NY GARAGEPORT I SKIVE

Hos LP-Porte har vi hvad du leder efter uanset om det er en nybygget garage eller udskiftning af en eksisterende garageport. Vi forhandler kvalitetsporte fra Alutech, som er en af de førende leverandører på markedet. Vi sender gerne et tilbud på din nye port i eller omkring Skive.

Hvis du udfylder vores online opmålingsskema vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at ringe på 27267490.

TREND OG PRESTIGE GARAGEPORTE

Vi har to serier af garageporte: Trend og Prestige med henholdsvis 40 og 45 mm tykke paneler. Læs eventuelt mere om de forskellige typer her

Har du spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os telefonisk eller pr. mail. 

Vi yder gerne råd og vejledning vedrørende de forskellige muligheder for montageløsninger. Det kan være forskellige løsninger alt efter om det er en nybygget garage eller udskiftning af eksisterende port – Se mere her

Alutech tilbyder mange forskellige former for montageløsninger, og vi hjælper gerne med at finde den rette til dig.

Det er muligt at designe en port der passer perfekt til farverne på mursten, vinduer, etc. med det store udvalg vi har af standardfarver, paneltyper samt overflader – Se mere i vores galleri.

Det er muligt at kombinere de forskellige muligheder på rigtig mange forskellige måder, så du kan få den port der passer lige netop til din garage.

Du kan læse meget mere om de forskellige typer her.

Tilbud til Skive

Hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud, så udfylder du bare vores online opmålingsskema som du finder her. Her kan du oplyse alle dine ønsker til porten: størrelse, farve, paneltype samt om du ønsker montage/de-montage af eksisterende port, etc. Efter vi har modtaget alle informationer vender vi tilbage med et tilbud samt tegninger af porten (udvendig, indvendig samt tegning af skinnesystemet)

Vi kommer gerne og giver råd omkring valg af port, paneltyper, etc. Ring gerne på 27267490 for at aftale møde. Du er også velkommen til at kigge på vores galleri-side for at finde inspiration. 

Klik ind og se hvilke betjeningsmuligheder der findes på siden med automatikker. Alutech tilbyder automatikker i moderne og tidløst design. De er desuden meget driftssikre og nemme at montere og indkode.  

Kvalitetsporte 

Alutech fejrer i år 25 års jubilæum som producenter af ledhejseporte og hver år producerer de omkring 250.000 ledhejseporte på deres fabrikker i Minsk, Belarus. Gennem mange år har Alutech slået deres navn fast som producent af kvalitetsporte. Både porte og produktionsmetoder bliver kontinuerligt udviklet for at sikre et højkvalitetsprodukt til kunderne.