ØNSKER DU TILBUD PÅ EN NY GARAGEPORT I HORSENS?

Om det er til en nybygget garage eller udskiftning af en eksisterende port, kan vi hjælpe med et tilbud på en kvalitetsport fra Alutech. Vores store erfaring gør at vi har et stor kendskab til produktet samt kan stå inde for kvaliteten. Portens design og konstruktion gør den meget populær idet den er utrolig driftssikker og nem at betjene.

Hvis du vil have et uforpligtende tilbud i eller omkring Horsens, er du velkommen til at kontakte Jonas Frandsen på 2928 3029 eller jonas@frandsen.dk.

Du kan også udfylde vores online opmålingsskema.

TREND OG PRESTIGE GARAGEPORTE

Alutech producerer to serier af garageporte: Trend og Prestige med henholdsvis 40 og 45 mm tykke paneler. Ønsker du at læse mere om de to serier, så kan du gøre det her og har du spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os telefonisk eller pr. mail. 

Da vi dækker området omkring Horsens, vil vi også gerne komme forbi og give råd og vejledning vedrørende de forskellige muligheder for montageløsninger. Det kan være forskellige løsninger alt efter om det er en nybygget garage eller udskiftning af eksisterende port. Se mere her

Der findes mange forskellige muligheder for at designe en port der passer perfekt til farverne på mursten, vinduer, etc. med det store udvalg vi har af standardfarver, paneltyper samt overflader – Se mere i vores galleri.

Vi tilbyder sort RAL9005 som en standardfarve – ud over de 13 andre farver vi har som standard. Men vi kan også levere porte i alle andre RAL-farver. Som noget nyt kan vi også levere porte med digital print. Både individuelle print samt print der ligner træ, sten, beton etc. Se mere her.

Det er muligt at kombinere de forskellige muligheder på rigtig mange forskellige måder, så du kan få den port der passer lige netop til din garage.

Du kan læse meget mere om de forskellige typer her.

Uforpligtende tilbud

Udfyld vores online opmålingsskema, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en Alutech port. Besvar alle felterne med dine ønsker til størrelse, Trend/Prestige, farve, paneltype etc. Ud fra disse oplysninger kan vi lave et tilbud til dig hvor du også får tegninger af porten. 

Ønsker du råd og vejledning omkring valg af port er du velkommen til at kontakte os for et møde. Vi kan træffes på 2928 3029 eller mail jonas@frandsen.dk

For inspiration til hvordan porten kan se ud, kan du se på vores hjemmeside galleri

Alutech tilbyder automatikker i et moderne og elegant design, og med mange betjeningsmuligheder så der er noget for ethvert behov og ønske. Se mere på siden med automatikker. Automatikkerne er tillige meget driftssikre samt nemme at montere og indkode.  

Kvalitetsporte 

I 2021 kan Alutech fejre 25 års jubilæum som producenter af ledhejseporte og hver år producerer de omkring 250.000 ledhejseporte på deres moderne og højteknologiske fabrikker i Minsk, Belarus. Alutech er en af verdens førende producenter af kvalitetsporte.

Gennem kontinuerlig produktudvikling arbejder de konstant for at tilbyde et gennemtestet og holdbart produkt til deres mange kunder rundt omkring i verdenen.