NY GARAGEPORT I VIBORG

Står du og mangler en ny garageport af god kvalitet, kan vi hos LP-Porte hjælpe dig gennem hele processen. Vi er et lokalt firma, og kommer gerne ud og viser panelprøver, laver opmåling og monterer den færdige garageport. 

Vi forhandler porte fra Alutech af høj kvalitet og som kører problemfrit i mange år fremover. Der findes ingen standardporte hos Alutech, da hver port produceres på mål og efter hver enkelt kundes ønske til paneltype, farve og tilbehør. Derved sikrer vi at porten passer perfekt til den enkelte kundes ønsker og krav.  

Vi kan også fremvise porte i forskellige farver og paneltyper i et showroom i Vejrumbro, blot 7 km fra Viborg. Her kan vi også vise automatikker i drift samt muligheder for tilbehør: kodetastatur, trådløst vægtryk, etc.

Du er velkommen til at ringe og aftale tidspunkt for fremvisning på 27267490. Alternativt på mail: kontakt@lp-porte.dk

TREND ELLER PRESTIGE

Vi har to serier af garageporte: Trend med 40 mm paneler og Prestige med 45 mm paneler. Derudover har Alutech et stort udvalg af industriporte til erhverv. Se eventuelt mere i vores galleri her.

Vi har et stort udvalg af standardfarver, deriblandt sort som er utrolig populær. Der findes mange forskellige muligheder for at designe en port der passer præcist til dig ud fra de mange paneltyper og om panelet skal være glat eller med træstruktur. Ønsker du lysindfald i garagen kan vi tilbyde ”fullviewpaneler” eller iskårne vinduer. Også her findes der mange forskellige muligheder: kvadratiske, runde, rektangulære, etc. Kun fantasien sætter grænser.   

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud samt kommer gerne og giver råd og vejledning ligesom vi gerne laver opmåling af porthullet. Vi har stor erfaring i montage af porte, og kan desuden sørge for bortskaffelse af en eksisterende port.

Klik her for at udfylde vores online opmålingsskema – Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud og tegninger af porten.

Alutech-gruppen

Alutech producerer årligt cirka 250.000 porte på deres højteknologiske i Minsk, Belarus. Alutech udvikler og optimerer kontinuerligt deres produkter til både private og industri for at opretholde deres position i markedet som leverandører af kvalitetsprodukter. Du kan finde Alutech-porte over hele verden og de er monteret i mange forskellige miljøer: områder med ekstrem kulde, varme, etc. 

Produktionen af Alutechs garage- og industriporte er certificeret i forhold til ISO9001 i TÜV CERT-systemet. Som nogle af de eneste på markedet måler Alutech u-værdien på porten på hele porten, og ikke kun på ét panel. Vi kan opgive u-værdi på hver enkelt port, hvis man ønsker at kende den. Råvareleverandørerne til Alutech kommer fra Europa, og gennemgår en streng kvalitetskontrol.

Ønsker du kvalitet, er det en Alutech-port du skal vælge!