TILBUD PÅ GARAGEPORTE I VIBORG

Alutechporte.dk forhandler både garageporte til private og industriporte. Garageportene er velegnede til private huse og garageområder, såsom hos boligforeninger eller andre boligkomplekser og parkeringskældre.

I Vejrumbro ved Viborg finder du vores showroom, som er åbent efter aftale.

Vores porte til private fås med paneler i 40 mm (Trend) og 45 mm (Classic) tykkelse og med skinnesæt i galvaniseret stål.

Alutech garageporte er udstyret med polymere EPDM-tætninger langs karmene. Tætningerne har to vinger og sammen med en kløft mellem dem sikres en yderligere varmeisolering.

TREND ELLER CLASSIC

Både Trend og Classic er udviklet til at passe til alle garager og produceres efter ønskede mål og kan fås i mange forskellige udformninger.

Vores garageporte kommer i mange forskellige paneltyper og kan males i alle RAL farver samt udvalgte DB-farver. Vi har valgt 15 standard RAL-farver, som der kan vælges i mellem uden merpris. Vi tilbyder også paneler med imiteret træstruktur.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på din garageport i Viborg og omegn – Vi kommer gerne ud til dig og foretager opmåling og giver tilbud helt uforpligtende. Desuden har vi landsdækkende salg og service, således at din portmontør er helt tæt på, i tilfælde af at der skulle opstå problemer med din port.

Alutech-gruppen

ALUTECH Group er Øst- og Vesteuropas førende producent af ledhejseporte.

Alutechs garageporte produceres på højteknologiske fabrikker i Hviderusland og har certificeret sit kvalitetsstyringssystem i overensstemmelse med ISO 9001 i TÜV CERT-systemet.

Kvaliteten af vores garageporte er indiskutabel og råvarerne som bruges til produktionen af portene leveres af europæiske leverandører.

ALUTECH fremstiller porte af høj kvalitet og sikrer komfort og sikkerhed i dit hjem.