TILBUD PÅ GARAGEPORT I ODENSE

Hos Qport står vi klar til at hjælpe med at finde den rigtige løsning hjemme hos dig. Og vi kan hjælpe hele vejen igennem fra idé til opmåling og montage af den færdige garageport. Vi kan sammen identificere den løsning, der passer til din garage.

Vi forhandler Alutech porte som er garanti for kvalitet og holdbarhed. Alutech tilbyder et bredt sortiment, og alle porte produceres på mål, så der er ingen standardløsningen, men hver port er tilpasset den enkelte kundes behov og ønsker. 

Det er vigtigt for os hos Qport at vores kunder får den rigtige løsning monteret og derfor kommer vi gerne og hjælper med vejledning og snak om hvilken løsning der er bedst på netop din garage. Vores mand kommer gerne ud og viser vores panel- og farveprøver, så alle muligheder er vendt inden porten bestilles. Det gælder om det er en garageport til nybyggeri, nyopført garage eller sommerhuset, skal det den rigtige løsning vi skal have fundet.

Qport har netop færdiggjort et nyt og sort showroom som er beliggende i Vejen. Her kan vi vise paneltyper, farver og de forskellige muligheder indenfor montage. Du kan også se automatikker og tilbehør, som sikrer nem betjening af porten. Ring gerne på 70 23 90 32 og aftal en tid, så vi sammen kan finde den rigtige løsning. Vi har åbent efter aftale.

3 SERIER AF GARAGEPORTE: TREND, CLASSIC OG PRESTIGE

Trend, Classic og Prestige hedder de tre serier af garageporte som Alutech tilbyder. Trend har 40 mm paneler hvor de to andre produceres med 45 mm paneler. Hver port produceres efter mål, så der findes ingen standardløsninger. Dette sikrer også at porten passer og ikke skal tilpasses inden montering. 

Vi tilbyder 14 standardfarver – inklusiv sort og mange forskellige paneltyper. Der er glatte paneler, paneler med træstruktur og kassettepaneler. Hos Qport hjælper vi gerne med at sammensætte paneltype og farve, så garageporten fremstår harmonisk. Vi tilbyder også montage og har stor erfaring med dette. 

Ring gerne og aftal tidspunkt for besøg i vores flotte showroom i Vejen. Vi vil gerne lave et uforpligtende tilbud og kommer også gerne med idéer til den rigtige løsning netop dig. Vi kan træffes på mobil/sms 70 23 90 32 og mail info@qport.dk. Vi kommer gerne og giver råd og vejledning ligesom vi gerne laver opmåling af porthullet.

ALUTECH-GRUPPEN

Årligt producerer Alutech ca. 240.000 port på deres højteknologiske i Minsk, Hviderusland i Hviderusland. Alutech er synonym med kvalitet og har i mange år været Øst- og Vesteuropas førende producent af ledhejseporte. Alutech leverer garage- og industriporte over hele verden.

Hele produktionen af Alutechs garageporte er certificeret i forhold til ISO9001 i TÜV CERT-systemet. I forhold til u-værdier måler Alutech som en af de eneste producenter u-værdien på hele porten og ikke kun på et enkelt panel. Vi kan dokumentere meget lave u-værdier på Alutechs garageporte.

Hvis du køber en Alutech garageport eller industriport, er det garanti for kvalitet.  Råvarerne til produktionen leveres af europæiske leverandører som undergår en streng kontrol.

Alutech-navnet er din garanti for en port der kører problemfrit i mange år hvis den plejes efter forskrifterne.