NY GARAGEPORT I HADERSLEV?

Er du på udkig efter en ny garageport, så kan vi hos Qport tilbyde kvalitetsporte fra Alutech. Vi kan guide dig gennem hele processen fra valg af udseende til færdig montage. Vi dækker hele Sydjylland og kan derfor nemt komme fobi med panelprøver samt foretage opmåling og montage af den færdige garageport. 

Alutech er en af de førende producenter af garageporte og leverer porte af en meget høj kvalitet. Alle porte produceres på moderne fabrikker og alt produceres efter ordre og mål, så porten passer præcist til porthullet. Mange års produktudvikling hos Alutech har resulteret i et produkt der kan modstå klimaet i de nordiske lande.   

Der findes et hav af muligheder for at designe en port der udseendemæssigt passer præcist til garagen og huset. Du er velkommen til at besøge vores nye showroom i Vejen, hvor du ud over at se forskellige porte og døre, også kan se paneltyper, farver og overflader. Desuden kan du se hvordan Alutechs automatikker fungerer samt deres moderne design. Ring på 70 23 90 32 eller send en mail til info@qport.dk for at aftale et tidspunkt for besøg.

2 SERIER AF GARAGEPORTE

Vi kan tilbyde serierne Trend og Prestige som har henholdsvis 40 og 45 mm paneler. Har du en opvarmet garage, vil vi anbefale Prestige-porten som ud over den ekstra isolering også kan fås med dobbelte ruller. Se eventuelt mere i ”Galleri”.

Du kan vælge mellem et stort udvalg af standardfarver, deriblandt sort som er utrolig populær. Mulighederne for at designe en port der passer præcist til dine ønsker er store. Alutech har et stort udvalg af panel som kombineret med overflade og farve giver et væld af muligheder. For at få lysindfald i garagen, vælger mange et lysbånd/fullviewpanel eller iskårne vinduer. Vinduerne findes i mange forskellige udformninger: kvadratiske, runde, rektangulære, etc. Kun fantasien sætter grænser.   

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud samt kommer gerne og giver råd og vejledning ligesom vi gerne laver opmåling af porthullet. Vi har stor erfaring i montage af porte, og kan desuden sørge for bortskaffelse af en eksisterende port. Klik her for at udfylde vores online opmålingsskema, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud og tegninger af porten.

Alutech-gruppen

Årligt producerer Alutech cirka 250.000 porte på deres moderne fabrikker i Minsk, Belarus. De udvikler konstant deres produkter og udvikler deres sortiment. Alutech producerer også industriporte af høj kvalitet, og produktionen af både garageporte og industriporte er certificeret i forhold til ISO9001 i TÜV CERT-systemet. Verden over finder du Alutechs produkter og de er monteret i mange forskelligartede miljøer: områder med ekstrem kulde, varme, nær hav, etc. 

En unik kvalitet ved Alutechs porte er at de, som nogle af de eneste på markedet, måler u-værdien af porten på hele porten, og ikke kun på et panel. Det er muligt at få den præcise u-værdi på hver enkelt port oplyst. 

Leder du efter en kvalitetsport, kan du trygt vælge en port fra Alutech!