NY GARAGEPORT I HAMMEL

Om det er garageporte eller industriporte kan vi hos Alutechporte.dk være dig behjælpelig. Vi tilbyder både garage- og industriporte produceret på mål og præcist efter kundens ønske. Om det er til parcelhuset, sommerhuset eller industriløsninger hos virksomheder, har vi løsningen der passer.

Vi vil foreslå, at du kommer forbi vores showroom i Vejrumbro kun 7 km fra Viborg, hvor du kan se forskellige modeller, farver, paneler, automatikker og montageløsninger. Der er åbent efter aftale.

TREND, CLASSIC ELLER PRESTIGE

Vi har tre forskellige serier indenfor garageporte: Trend med 40 mm paneler, Classic og Prestige med 45 mm paneler. Alle vores porte er produceret efter mål, så her findes ingen standardløsninger.

Vi har et bredt udvalg af standardfarver og paneltyper: S-, M-, og L-panel med enten glat overflade eller træstruktur. Desuden har vi kassettepaneler med træstruktur, så du kan få den port der passer bedst til dig.

Ring 70 23 9032 eller skriv til os info@qport.dk for at få et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at udfylde opmålingsskemaet på vores hjemmeside. Vi kommer også gerne ud for at måle op og tale med dig om forskellige muligheder for netop din port.

ALUTECH-GRUPPEN

Koncernen bag portene er ALUTECH Group som er Øst- og Vesteuropas førende producent af ledhejseporte. Produktionen ligger i Minsk, Hviderusland.

Alutechs garageporte produceres på højteknologiske fabrikker og har certificeret sit kvalitetsstyringssystem i overensstemmelse med ISO 9001 i TÜV CERT-systemet. Alutech kan levere porte med lav u-værdi og den måles på hele porten og ikke kun et enkelt panel.

Vores garage- og industriporte er af højeste kvalitet og råvarerne som bruges til produktionen af portene leveres af europæiske leverandører.
Når du vælger en ALUTECH port, er det en garanti for komfort og sikkerhed i dit hjem.