NY GARAGEPORT I BJERRINGBRO

Hos Alutechporte kan vi tilbyde enhver løsning indenfor garageporte og industriport. Alle vores porte er produceret på mål og tilpasset den enkelte kundes ønske. Vi yder gerne råd og vejledning, så alle muligheder er vendt inden porten bliver bestilt. Om det er til parcelhuset, sommerhuset eller industriløsninger hos virksomheder, har vi løsningen der passer.

Ring og bestil en tid til besøg i vores showroom. Vi er beliggende i Vejrumbro lige uden for Viborg. I vores showroom kan du se forskellige modeller, farver, paneler, automatikker og montageløsninger. Der er åbent efter aftale.

TREND, CLASSIC ELLER PRESTIGE

Vi har tre forskellige serier indenfor garageporte: Trend med 40 mm paneler, Classic og Prestige med 45 mm paneler. Alle vores porte er produceret efter mål, så her findes ingen standardløsninger.
Om du ønsker et glat panel, træstruktur eller kassettepaneler, så har vi det i vores sortiment. Vi har et bredt udvalg af standardfarver og paneltyper: S-, M-, og L-panel med enten glat overflade eller træstruktur.

Ring 70 23 9032 eller skriv til os info@qport.dk for at få et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at udfylde opmålingsskemaet på vores hjemmeside. Vi kommer også gerne ud for at måle op og tale med dig om forskellige muligheder for netop din port.

HVEM ER ALUTECH-GRUPPEN

Portene bliver produceret i Minsk i Hviderusland og producenten er ALUTECH Group som er Øst- og Vesteuropas førende producent af ledhejseporte.
Alutechs garageporte produceres på højteknologiske fabrikker og har certificeret sit kvalitetsstyringssystem i overensstemmelse med ISO 9001 i TÜV CERT-systemet. Alutech kan levere porte med lav u-værdi og den måles på hele porten og ikke kun et enkelt panel.

Vores garage- og industriporte er af højeste kvalitet og råvarerne som bruges til produktionen af portene leveres af europæiske leverandører.
Når du vælger en ALUTECH port, er det en garanti for komfort og sikkerhed i dit hjem.