TILBUD PÅ NY GARAGEPORT I HOBRO?

Står du og mangler en ny garageport i Hobro, så er du kommet til rette sted for en Alutech-port kan være den rigtige løsning for dig. Det er uanset om det drejer sig om udskiftning af en eksisterende port eller det er til en nybygget garage.

TREND, CLASSIC OG PRESTIGE GARAGEPORTE

Vi har en port til ethvert behov og mange forskellige montageløsninger, så vi har en løsning til ethvert behov. Du kan vælge mellem tre serier af garageporte: Trend med 40 mm paneler samt Classic og Prestige med 45 mm paneler til opvarmede rum. Classic og Prestige har desuden den fordel at de har beslag og hængsler i rustfrit stål, hvilket gør dem ekstra modstandsdygtige overfor vind/vejr.

Ikke alle portfirmaer kan leverer sort som standardfarve, men det kan vi hos Alutechporte. Derudover har vi 13 andre standardfarver, som kan kombineres med forskellige overflader og paneltyper. Vores store udvalg af overflader og paneltyper gør at du kan mix og matche, så du får den optimale løsning til din garage. 

Du kan læse meget mere om de forskellige typer her.

TILBUD TIL HOBRO

Ønsker du et tilbud på en garageport, klares det nemt ved at du udfylder vores online opmålingsskema som du finder her. Her kan du oplyse alle dine ønsker til porten: størrelse, farve, paneltype, om du ønsker montage/de-montage af eksisterende port, etc. Kort tid efter vi har modtaget din henvendelse, vil vi sende et tilbud og tegninger på porten. Ønsker du herefter at gå videre med det, kan vi arrangere besøg af en af vores forhandlere som også kan montere porten. Hvis du ikke selv har mod på at montere porten, kommer vi gerne til Hobro og monterer den for dig. 

Kig ind på vores galleri-side for at finde inspiration.

Klik ind og se hvilke betjeningsmuligheder der findes på siden med automatikker Alutech tilbyder automatikker i moderne og tidløst design. De er desuden meget driftssikre og nemme at montere og indkode.  

Kvalitetsporte 

Som en af Europas førende producenter af ledhejseporte er navnet ”Alutech” garant for kvalitet og driftssikkerhed. På højteknologiske fabrikker i Hviderusland producerer de årligt omkring 250.000 porte til det Europæiske marked. Alutech råder over en stor udviklingsafdeling, som kontinuerligt arbejder på at optimere deres produkter og produktion, så de fortsat er blandt de førende på markedet af ledhejseporte.