NY GARAGEPORT I HOLSTEBRO

Hos Alutechporte.dk forhandler vi garageporte til private samt industriporte til erhverv. Garageportene er velegnede til private huse og garageområder, såsom hos boligforeninger eller andre boligkomplekser og parkeringskældre.

Vi viser gerne rundt i vores showroom, så ring gerne og aftal en tid, hvor vi kan vise rundt. Showroomet ligger lige uden for Viborg.

Vores porte til private fås med paneler i 40 mm (Trend) og 45 mm (Classic) tykkelse og med skinnesæt i galvaniseret stål.

Alutech garageporte er udstyret med polymere EPDM-tætninger langs karmene. Tætningerne har to vinger og sammen med en kløft mellem dem sikres en yderligere varmeisolering.

TREND ELLER CLASSIC PORTE

Både Trend og Classic er udviklet til at passe til alle garager og produceres efter ønskede mål og kan fås i mange forskellige udformninger.

Uanset hvilket RAL-farve du kunne ønske, kan vi levere den og vi har 15 populære standard-farver. Der findes også et stort udvalg af paneltyper at vælge imellem. Vi kan også tilbyde paneler i gylden eg, mørk eg og kirsebær.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din garageport i Holstebro og omegn – Vi kommer gerne ud til dig og foretager opmåling og giver tilbud helt uforpligtende. Oplever du et problem efter montage, har vi landsdækkende salg og service, og kan sende en montør til at udbede eventuelle opståede problemer.

ALUTECH-GRUPPEN

ALUTECH Group ligger i Minsk i Hviderusland og er Øst- og Vesteuropas førende producent af ledhejseporte.

Alutechs garageporte produceres på højteknologiske fabrikker og har certificeret sit kvalitetsstyringssystem i overensstemmelse med ISO 9001 i TÜV CERT-systemet.

Vores garage- og industriporte er af højeste kvalitet og råvarerne som bruges til produktionen af portene leveres af europæiske leverandører.

Når du vælger en ALUTECH port, er det en garanti for komfort og sikkerhed i dit hjem.