NY GARAGEPORT I ESBJERG

Hos Qport skræddersyr vi hver enkelt løsning indenfor garageporte, så den passer præcist til jeres behov. Vi leverer Alutech porte som produceres på mål og bestilles ud fra den enkelte kundes ønske.

Hos Qport kommer vi gerne og yder råd og vejledning, så alle muligheder er vendt inden porten bliver bestilt. Har du en gammel port der skal udskiftes, eller er det til nybyggeri, nyopført garage eller sommerhuset, kan vi sammen finde den rigtige løsning til dig.

Vi har netop færdiggjort et nyt stort showroom i Vejen, hvor du er velkommen til at komme forbi og se de forskellige modeller, farver, paneler, automatikker og montageløsninger. Ring gerne inden på 70 23 90 32 for at aftale en tid.

TREND-, CLASSIC- ELLER PRESTIGEGARAGEPORTE

Alutech tilbyder tre forskellige serier indenfor garageporte: Trend med 40 mm paneler, Classic og Prestige med 45 mm paneler. Uanset hvilken port du vælger er den fremstillet efter mål så den passer helt præcist til porthullet og kræver ingen tilpasning på stedet.

Vi har mange forskellige paneltyper i Alutechs produktsortiment. Glatte paneler, paneler med træstruktur og kassettepaneler. Hos Qport har vi desuden et stort udvalg af standardfarver og vi kan tilbyde sort som standardfarve. Vores paneltyper er S-, M-, og L-panel med enten glat overflade eller træstruktur.

Du er velkommen til at ringe 70 23 90 32 eller skrive til os på info@qport.dk, hvis du ønsker at høre mere eller gerne vil have et tilbud. Har du brug for råd og vejledning, kommer vi gerne og hjælper med dette ligesom vi gerne måler op inden bestilling.

ALUTECH FABRIKKEN

ALUTECHs fabrikker ligger i Minsk i Hviderusland og har i mange år været Øst- og Vesteuropas førende producent af ledhejseporte.

Produktionen af Alutechs garageporte udføres på højteknologiske fabrikker. Desuden er de certificeret i forhold til ISO9001 i TÜV CERT-systemet. Alutech kan levere porte med en meget lav u-værdi og som en af de eneste portproducenter, måler Alutech u-værdien på hele porten og ikke kun et enkelt panel.

Alutech producerer både garage- og industriporte af højeste kvalitet. Der er europæiske leverandører af  råvarer til produktionen. Når du vælger en ALUTECH port, er det en garanti for komfort og sikkerhed i dit hjem.