NY GARAGEPORT I HINNERUP?

Hos LP-Porte står vi klar til at hjælpe dig med en ny port i Hinnerup? Vi forhandler kvalitetsporte fra Alutech og leverer alt fra rådgivning i beslutningsprocessen til færdig montage. Der er mange valg at træffe, når man skal vælge garageport: farve, paneltype, overflade på panelet, automatik og tilbehør til automatikken. Vi har mulighed for at komme ud til dig i Hinnerup og omegn og fremvise prøver, så du kan træffe beslutningerne på et bredt grundlag.

Ring til os på 2726 7490 eller send en mail på lasse8830@hotmail.dk, hvis LP-Porte skal komme med et tilbud på en Alutech port til dig.

Du er også velkommen til at udfylde vores online opmålingsskema og så vender vi tilbage med et tilbud. 

TREND 40 MM ELLER PRESTIGE 45 MM 

Forskellen på de to serier er ud over panelernes tykkelse at portene i Prestige serien desuden har hængsler og beslag i rustfrit stål. Som noget nyt kan vi også levere porte i Prestige serien med dobbelte ruller mod en lille mer-pris. Ønsker du mere detaljeret information om Prestige og Trend, så klik her og se mere.

Hos LP-Porte er vi også altid til rådighed telefonisk på 2726 7490 eller via mail lasse8830@hotmail.dk

Da LP-Porte dækker hele Århus-området kommer vi jævnligt i Hinnerup og omegn, og vi kommer gerne forbi for at fremvise panelprøver på forskellige farver samt laver opmåling og kommer med forslag til montageløsninger. På denne måde kan du træffe den bedste beslutning for hvordan din garageport fra Alutech skal se ud og harmonerer bedst med resten af huset. Se eventuelt i vores galleri for inspiration.

Vi kan levere porte i alle RAL-farver hvoraf 14 er standardfarver. Sort er den mest populære i øjeblikket, da mange vælger at farven på garageporten i nybyggede huse matcher med vinduerne. Hos LP-Porte er sort en standardfarve. Se den komplette oversigt over standardfarver og paneltyper her.

Ud over RAL-farver producerer Alutech også porte i DB-farver. Kendetegnet for DB-farver er, at de har samme overflade som vinduesproducenterne tilbyder (Granit og Sablé Noir), og derved kan hus og garage få et ensartet udtryk. Nyeste trend på markedet for garageporte er digital print og dette kan Alutech også levere. Det betyder at du kan få en Prestige port med print der ligner sten, beton og træ (mange sorter i forskellige farver og udtryk) Vil du have en port med dit yndlingsbillede af et landskab, en bil eller andet kan det også lade sig gøre. Se mere i brochuren om digital print.

Tilbud til Hinnerup?

Vi sender gerne et uforpligtende tilbud og her har vi brug for informationer om mål, farve, paneltype etc. Alt dette kan du fylde ud i vores online opmålingsskema som du finder her. Efterfølgende mailer vi et tilbud og tegninger af porten.   

Hvis du finder tilbuddet interessant kan vi efterfølgende aftale et besøg hvor vi kommer forbi Hinnerup og omegn for at lave opmåling og aftale de sidste detaljer. Skriv eller ring til LP-porte på lasse8830@hotmail.dk / mobil 27267490.

25 års jubilæum

Årligt fremstiller Alutech omkring 250.000 ledhejseporte til både private og industri. De har en stor afdeling med ingeniører som konstant arbejder på at forbedre porte og produktion. Fabrikkerne, som ligger i Minsk (Belarus) er moderne og med minimale manuelle processer, som gør at deres fejlrater er meget lave.