TILBUD PÅ NY GARAGEPORT I FREDERICIA?

Nybygget garage eller udskiftning af en eksisterende garageport, ja så har vi hvad du leder efter. Vi forhandler kvalitetsporte fra Alutech, som er en af de førende leverandører på markedet. Vi sender gerne et tilbud på din nye port i eller omkring Fredericia. 

TREND, CLASSIC OG PRESTIGE GARAGEPORTE

Indenfor garageportsegmentet har vi tre serier som dækker enhvert behov. Det er Trend, Classic og Prestige med 40 eller 45 mm tykke paneler. Er du i tvivl om hvilken der passer til din garage, så læs mere her

Har du spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os telefonisk eller pr. mail. 

Alt efter om det er en nybygget garage eller udskiftning af eksisterende port, kan der være behov for forskellige montageløsninger – Se mere her

Alutech tilbyder mange forskellige former for montageløsninger, og vi hjælper gerne med at finde den rette til dig.

Vi har et stort udvalg af standardfarver, paneltyper samt overflader – Se mere i vores galleri

Det er muligt at kombinere de forskellige muligheder på rigtig mange forskellige måder, så du kan få den port der passer lige netop til din garage.

Du kan læse meget mere om de forskellige typer her

TILBUD FRA ALUTECH

Vi sender gerne et tilbud på en garageport. Du skal bare udfylde vores online opmålingsskema som du finder her. Her kan du oplyse alle dine ønsker til porten: størrelse, farve, paneltype, om du ønsker montage/de-montage af eksisterende port, etc. Når vi har modtaget din henvendelse, vender vi tilbage med et tilbud samt tegninger af porten (udvendig, indvendig samt tegning af skinnesystemet).

Hvis det er interessant, kan vi arrangere besøg af en af vores forhandlere som også kan montere porten. Hvis du ikke selv har mod på at montere porten, kommer vi gerne til Fredericia og monterer den for dig. 

Kig ind på vores galleri-side for at finde inspiration.

Klik ind og se hvilke betjeningsmuligheder der findes på siden med automatikker – Alutech tilbyder automatikker i moderne og tidløst design. De er desuden meget driftssikre og nemme at montere og indkode.  

Kvalitetsporte 

Årligt producerer Alutech cirka 250.000 ledhejseporte på deres fabrikker i Minsk, Hviderusland. Gennem mange år har Alutech slået deres navn fast som producent af kvalitetsporte. De arbejder hele tiden på at udvikle deres produktion og porte til at imødekomme kravene fra kunderne.

Derved kan de beholde deres position som nogle af de førende på markedet for ledhejseporte.