BRUG FOR NY GARAGEPORT I SKANDERBORG?

Så er det Jonas Frandsen du skal ringe til! Vi tilbyder totalløsninger indenfor garageport til private og industriporte til erhverv. Det være sig idéer til hvordan porten skal se ud til hvilken løsning der er muligt for lige netop din garage, industribygning eller lignende. Vi har forhandlet Alutech porte i flere år, og kender derfor produktet helt til bunds samt har erfaringer med hvilke muligheder og løsninger der findes. Vi lægger stor vægt på kvalitet og æstetik og sætter en ære i at levere en port og løsning der overgår kundens forventninger.   

For at alle muligheder er vendt og drejet, kommer vi gerne forbi med vores mobile showroom, så du i ro og mag kan vælge mellem de mange paneltyper og farver samt sikre at det passer til resten af garagen, huset, sommerhuset, industribygningen, etc. 

Skriv til os på jonas@frandsen.dk eller ring 2928 3029 hvis du gerne vil have et tilbud eller ønsker mere at vide om en kvalitetsport fra Alutech. 

TREND, CLASSIC OG PRESTIGE – 3 SERIER AF GARAGEPORTE

Der findes ingen standardløsninger med en Alutech port. Du kan vælge mellem tre serier: Trend, Classic og Prestige og de produceres med hhv. 40 og 45 mm paneler. Alutech producerer alle porte efter mål som sikrer at porten altid passer perfekt til porthullet og kræver derfor ingen tilpasning på montagestedet.   

Vi kan tilbyde paneler i flere forskellige typer: S, M, L og kassettepaneler og de kan fås med glatte overflader eller de mere praktiske med træstruktur. I alt 14 standardfarver hvor sort også er iblandt gør at det er muligt at sammensætte en port, som passer ind med bygningen, uanset hvor porten skal monteres. Vi monterer også gerne porten, og har stor erfaring med alle monteringstyper, som sikrer gnidningsfri operation af porten gennem dens levetid.

Ønsker du et uforpligtende tilbud så skriv til jonas@frandsen.dk eller ring 2928 3029. Vi kommer gerne efterfølgende med vores mobile showroom, hvor du kan få en grundig gennemgang af de forskellige løsninger og muligheder inden det endelig vag træffes. 

ALUTECH-GRUPPEN

Produktionen af ALUTECHs porte foregår på moderne fabrikker i Minsk, Hviderusland, hvor der hvert år produceres omkring 240.000 porte fordelt på garageport og industriporte. Alutech eksportere til hele verden og er kendt for at levere et kvalitetsprodukt til en rimelig pris. 

En væsentlig fordel ved at vælge en ALUTECH port er, at hele produktionen er certificeret i forhold til ISO9001 i TÜV CERT-systemet samt ALUTECH måler u-værdier hele porten og ikke kun på et enkelt panel. Her adskiller ALUTECH sig fra andre producenter af porte. Vi kan dokumentere meget lave u-værdier på Alutechs garageporte. 

Vi kan garantere at det er et  kvalitetsprodukt uanset om du køber Alutech garageport eller industriport.