ER DU PÅ UDKIG EFTER GARAGE- ELLER INDUSTRIPORT I HERNING

Om du er på jagt efter en garageport eller industriport kan vi hos Tømrer og Snedker Jonas Frandsen finde den løsning der passer til dit behov. Hver eneste port fra Alutech produceres på mål og kan dermed skræddersyes, så den lever op til kundens præcise ønske. 

Vi synes det er vigtigt med grundig råd og vejledning, så beslutningen om valget af port er truffet på et bredt grundlag. Hos Tømrer og Snedker Jonas Frandsen har vi stor erfaring med både garageporte og industriporte, og kan sikre at løsningen bliver den optimale. Vi kan hjælpe med udskiftning af en gammel port, porte til nye huse, haller, industribygninger, etc. Intet er for småt og intet er for stort. 

Vi har et mobilt showroom, hvor vi gerne kommer forbi og viser det store udvalg af paneltyper, standardfarver, motorer og de forskellige løsninger i forhold til montage. Du er velkommen til at ringe på 2928 3029 eller sende en mail på jonas@frandsen.dk for at høre mere.

TREND, CLASSIC ELLER PRESTIGE

Hvis det er en garageport fra Alutech du søger, er der tre forskellige serier: Trend med 40 mm paneler, Classic og Prestige med 45 mm paneler. Uanset hvilken port du vælger er den fremstillet efter mål så den passer helt præcist til porthullet og kræver ingen tilpasning på stedet. 

Alutechs produktsortiment er meget bredt og inkluderer blandt andet: Glatte paneler, paneler med træstruktur og kassettepaneler. Vi har sort som standardfarve og kan tilbyde porte med overflader der matcher vinduesproducenternes. 

Ønsker du et tilbude, så skriv eller ring (2928 3029 / jonas@frandsen.dk) med cirkamål og ønsker til porttype, farve og paneltype. Har du brug for råd og vejledning, kommer vi gerne og hjælper med dette ligesom vi gerne måler op inden bestilling.

ALUTECH-GRUPPEN

ALUTECHs produktion ligger i Hviderusland og er kendt for deres produktions- og leveringssikkerhed. De har i mange år manifesteret sig som en af Øst- og Vesteuropas største producent af ledhejseporte. 

Selve produktionsProduktionen af Alutechs garageporte udføres på højteknologiske fabrikker. Desuden er de certificeret i forhold til ISO9001 i TÜV CERT-systemet. Alutech kan levere porte med en meget lav u-værdi og som en af de eneste portproducenter, måler Alutech u-værdien på hele porten og ikke kun et enkelt panel.

Alutech producerer både garage- og industriporte af højeste kvalitet. Der er europæiske leverandører af råvarer til produktionen. Når du vælger en ALUTECH port, er det en garanti for komfort og sikkerhed i dit hjem.