NY GARAGEPORT I SVENDBORG?

Er du på udkig efter en ny garageport i Svendborg? Så er vi hos Qport de rette til at hjælpe. Vi forhandler garageporte fra Alutech i en meget høj kvalitet, og har stor erfaring indenfor salg og montage. Er det udskiftning af en eksisterende port eller en nybygget garage, så kan vi hjælpe med råd og vejledning. Derved sikrer vi, at du får den rigtige port til dit behov.

Vi har i årenes løb monteret flere hundrede garageporte fra Alutech og denne erfaring bringer vi med til Svendborg. Alutechs porte er af høj kvalitet, som sammenholdt med vores erfaring, gør at du som kunde kan føle dig i sikre hænder. Hvis du ønsker et tilbud fra Qport, kan du udfylde vores online opmålingsskema eller ringe på 70 23 90 32.

Du er også velkommen til at sende en mail på info@qport.dk

TREND 40 MM OG PRESTIGE 45 MM 

Vi kan tilbyde to typer Alutech porte: Trend med 40 mm paneler og Prestige med 45 mm paneler. Ud over de tykkere paneler har Prestige serien også beslag og hængsler i rustfrit ståk. Portene kan desuden fås med dobbelte ruller. Mere uddybende information om Trend og Prestige kan du finde her på vores hjemmeside. Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål på en mail eller via telefon.

Vi kommer ofte i området omkring Middelfart, så ønsker du yderligere råd og vejledning, kan vi aftale et tidspunkt hvor vi kommer forbi. Her kan vi også vise paneltyper, farver, montageløsninger, så vi sikrer den helt rigtige port netop til din garage. På vores hjemmeside kan du også læse mere om automatikker og tilbehør der kan monteres til at betjene porten.

Sort er en utrolig populær farve på garageporte i øjeblikket og som nogle af de eneste på det danske marked kan Alutech levere den som standardfarve. Vi har i alt 14 standardfarver som du kan se i vores oversigt over Paneler & Farver. Der findes et utal af muligheder for at designe en port der passer præcist til din garage: forskellige paneltyper, overflader, RAL-farver og DB-farver. DB-farverne har samme overflade som vinduesproducenterne tilbyder, og derved kan hus og garage få et ensartet udtryk.

For nylig har Alutech også introduceret digitalprint på portene i Prestige serien. De tilbyder print der ligner mursten, mange forskellige træsorter og stenoverflader. Man kan også få en port med ens eget design.

Tilbud til Svendborg?

For at modtaget et uforpligtende tilbud, er det blot at udfylde vores online opmålingsskema. Her er det muligt at indtaste mål, ønsker til farve, overflade, panel, etc. Kort tid efter vil du modtaget et tilbud samt tegninger af porten.  

Hvis vi skal gå videre med projektet, kommer vi gerne forbi Svendborg og foretager opmåling af porten. Her kan vi også få afklaret eventuelle spørgsmål om montage, farver, tilbehør, osv. Vi kan kontaktes på telefon 70 23 90 32 eller mail: info@qport.dk

Mange års erfaring

Gennem flere årtier har Alutech leveret garage- og industriporte til det meste af verden og de kan i år fejre 25 års jubilæum. På Alutechs topmoderne fabrikker i Minsk (Belarus) producerer de hvert år i nærheden af 250.000 garage- og industriporte.

Alutech arbejder målrettet og kontinuerligt på at optimere og udvikle deres produkter, så kunderne er sikret et gennemtestet højkvalitetsprodukt. I portbranchen er Alutech nogle af de eneste som beregner u-værdien på hele portens overflade og ikke kun på et enkelt panel og u-værdien kan altid oplyses for hver enkelt port.