TILBUD PÅ GARAGEPORT I KOLDING

Er du på udkig efter en ny garageport i Kolding, kan vi hos Qport hjælpe dig med at finde en løsning, der passer netop til dit behov. Vi leverer og monterer et kvalitetsprodukt indenfor garageport segmentet: Alutech. Det er kvalitet på højeste plan og med et så bredt sortiment og udvalg at vi ramme næsten alles ønsker. Alle Alutechs garageporte produceres på mål og bestilles ud fra den enkelte kundes ønske.

For at finde den rigtige løsning, kommer vi fra Qport gerne og hjælper med vejledning og snak om hvilken løsning der er bedst på netop din garage. Du kan se vores panel- og farveprøver, så vi sammen bedst kan vurdere hvilke der passer til huset eller sommerhuset. Om det er en garageport til nybyggeri, nyopført garage eller sommerhuset, skal det den rigtige løsning vi skal have fundet.

Du er velkommen til at komme forbi Vejen og ser vores nye store showroom, hvor vi udstiller alle paneltyper og flere monteringsløsninger. Det er også muligt at se farver, paneler, automatikker og separate døre. Vi har åbent efter aftale, så du er meget velkommer til at ringe eller sende en sms til 70 23 90 32 for at aftale et tidspunkt.

TREND-, CLASSIC- ELLER PRESTIGEGARAGEPORT

Indenfor garageporte har Alutech 3 serier: Trend, Classic og Prestige. Trend har 40 mm paneler hvor de to andre produceres med 45 mm paneler. Alle porte fra Alutech produceres efter mål, så der findes ingen standardløsninger, hvilket er din sikkerhed for at porten passer perfekt og du undgår at den skal ændres eller tilpasses efter levering. 

I Alutechs produktsortiment findes mange muligheder med glatte paneler, paneler med træstruktur og kassettepaneler samt et stort udvalg af standardfarver – heriblandt sort. Hos Qport hjælper vi gerne med at sammensætte paneltype og farve, så garageporten fremstår harmonisk. Vi tilbyder også montage og har stor erfaring med dette. 

Vil du gerne have et tilbud eller vil du gerne høre mere om Alutechs produkter eller Qport, så kontakt os gerne på telefon/sms 70 23 90 32 eller send os en mail på info@qport.dk. Vi kommer gerne og giver råd og vejledning ligesom vi gerne laver opmåling af porthullet.

ALUTECH-GRUPPEN

ALUTECH producerer hver år ca. 240.000 port på deres højteknologiske i Minsk, Hviderusland i Hviderusland. Alutech er synonym med kvalitet og har i mange år været Øst- og Vesteuropas førende producent af ledhejseporte.

Hele produktionen af Alutechs garageporte er certificeret i forhold til ISO9001 i TÜV CERT-systemet. I forhold til u-værdier måler Alutech som en af de eneste producenter u-værdien på hele porten og ikke kun på et enkelt panel. Vi kan dokumentere meget lave u-værdier på Alutechs garageporte.

Hvis du køber en Alutech garageport eller industriport, er det garanti for kvalitet. Råvarerne til produktionen leveres af europæiske leverandører som undergår en streng kontrol.

Når du vælger en ALUTECH port, er det en garanti for kvalitet og sikkerhed i dit hjem.