NY LEDHEJSEPORT

Er det ved at være tid til at udskifte den gamle ledhejseport? Så er Alutechporte den helt rigtige løsning. Alutechs ledhejseporte er af høj kvalitet, og vi har stor erfaring med montage af dem. Er det udskiftning af en eksisterende port eller en nybygget garage, så kan vi hjælpe med råd og vejledning. Derved sikrer vi, at du får den rigtige port til dit behov. Alutechs porte er af høj kvalitet, som sammenholdt med vores erfaring, gør at du som kunde kan føle dig i sikre hænder. Ved at fylde vores online opmålingsskema får vi oplysningerne der skal til for at lave et tilbud, som du vil modtage kort tid efter. Du er også velkommen til at ringe 70 23 90 32 eller skrive til info@qport.dk

40 MM TREND OG 45 MM PRESTIGE 

Der er to serier af Alutechporte: Trend som har 40 mm paneler og bruges fortrinsvis til uopvarmede garager. Prestige serien er med 45 mm paneler, som derved også er bedre isoleret. Foruden de kraftigere paneler har ledhejseportene i Prestige serien også beslag og hængsler i rustfrit stål. Ønsker du dobbelte ruller, kan Prestige også leveres med det. Klik her for at læse mere om de to serier Trend og Prestige. Alternativt kan du ringe på 70 23 90 32 eller sende en mail til info@qport.dk.

På vores hjemmeside kan du også læse mere om automatikker og tilbehør der kan monteres til at betjene porten. 

Vi oplevere en stor efterspørgsel på sorte ledhejseporte i tiden, og Alutechporte kan levere den som standardfarve uden ekstra omkostninger. På vores hjemmeside kan du se mere om de 14 andre standardfarver vi tilbyder. Det er også utrolig populært at ledhejseportens overflade matcher vinduerne i huset og vi kan levere porte med ”granit-overflader”. Vores ledhejseporte kan selvfølgelig også leveres i alle RAL-farver. Som noget helt nyt er digital print også blevet muligt på Alutechs Prestige ledhejseporte. Her kan bestilles en port hvor overfladen er print af fx mursten, beton, granit, og mange forskellige træsorter. Det er også muligt at lave sit egen design med billede af ens motorcykel, drømmebil, logo. Kun fantasien sætter grænser.

Tilbud og tegninger?

Ønsker du at få et tilbud på en ny ledhejseport, kan du bare udfylde vores online opmålingsskema. Når vi har mål på porten, farven, om panelet skal være med glat overflade eller træstruktur, ønsker om montage, etc. så har vi de informationer vi skal bruge for at sende et tilbud med tegningen af porten ude- og indefra.   

Er tilbuddet interessant kan vi aftale et besøg af en forhandler som kommer forbi med panelprøver samt foretager opmåling. Det er også her de sidste detaljer afklares. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 70 23 90 32 eller sende en mail til info@qport.dk

Erfaring gennem 25 år

Alutech har produceret ledhejsegarage- og industriporte til det meste af verden. De kan i 2021 fejre 25 års jubilæum. Årligt producerer de omkring 250.000 ledhejsegarage- og industriporte på topmoderne fabrikker i Minsk, Belarus. De leverer gennemtestede produkter af høj kvalitet og har en stor udviklingsafdeling som konstant arbejder på produktudvikling og procesoptimering. Alutech udregner u-værdien på hele portens overflade, som nogle af de få i branchen. Der kan oplyses u-værdi på hver enkelt port.

Udfyld formularen