NY GARAGEPORT

Hos Alutechporte har vi et stort udvalg af kvalitetsgarageporte, så der er noget for enhver smag. Er du på udkig efter en ny garageport, vil vi hos Alutechporte gerne være behjælpelige med råd og vejledning. Om det er en port til en nybygget garage eller udskiftning af en eksisterende port, kommer vi gerne med et bud på en løsning. Hvis du ønsker montage og de-montage af en eksisterende port, giver vi også gerne et bud på det. Alutechs garageporte er meget populære på grund af deres gode kvalitet og sammenholdt med en automatik, som er nem at betjene, har du en port som fungerer problemfrit i mange år.

TREND OG PRESTIGE GARAGEPORTE

Alutechs to serier af garageporte hedder Trend og Prestige. Trend-serien har 40 mm paneler og Prestige har 45 mm paneler. Her kan du læse mere om forskellene på de to serier. Du finder også information om panelernes opbygning, materialer og tekniske specifikationer.

Vi kan levere begge serier i alle RAL-farver og har 14 af dem som standardfarver. Deriblandt RAL9005 sort, som er meget populær da den passer godt til tidens byggestil. Du kan se og læse mere om farver og paneltyper, samt se vores galleri

I vores nye Prestige serie kan vi også tilbyde digitalprint som kan være alt fra sten, beton, mange forskellige træsorter til individuelle print. Ved at vælge digitalprint skaber du en helt unik port som skiller sig ud fra de traditionelle garageporte der ses i markedet. For inspiration kan du se mere her.

Alutech tilbyder automatikker i et moderne og elegant design, og med mange betjeningsmuligheder så der er noget for ethvert behov og ønske. Et trådløst vægtryk monteret inde i garagen gør det nemt og hurtigt at betjene porten. Det samme gælder for et udvendigt kodetastatur, som overflødiggør at hele familien udstyres med en fjernbetjening. Automatikkerne er tillige meget driftssikre samt nemme at montere og indkode.  

Tilbud – ja tak

Ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at udfylde vores onlinemålingsskema. Skemaet finder du her. Ud fra dine ønsker til hvilken paneltype, farve, etc. kan vi tegne en port og lave et tilbud til dig. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Kvalitetsporte 

Alutech fejrer 25 års jubilæum i 2021 som producenter af ledhejseporte. De producerer årlig cirka 250.000 ledhejseporte som afsættes over hele verdenen. De topmoderne fabrikker ligger i Belarus og der arbejdes konstant på at udvikle produktionsmetoder samt tilpasse sortiment og produkter så Alutech kan beholde deres plads i markedet som en af de førende indenfor portindustrien. Fabrikkerne har desuden certificeret deres kvalitetsstyringssystem i overensstemmelse med ISO 9001 i TÜV CERT-systemet.

Udfyld formularen