NY GARAGEPORT I HADSTEN?

Er du på udkig efter en kvalitetsport i Hadsten, så kan vi fra LP-Porte tilbyde en løsning med en Alutech port. Om det er en garageport til nybyggeri eller udskiftning af en eksisterende port, kan vi guide dig gennem hele processen fra valg af panel, farve og til montage af porten. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud og kan efterfølgende komme og lave opmåling, hvis du ønsker at gå videre med projektet. Du finder vores online opmålingsskema her.

For at få inspiration og se hvordan portene fungerer, er du velkommen til at besøge vores showroom som ligger 7 km fra Viborg. Her kan du desuden se panelprøver, farver, automatikker samt tilbehør som for eksempel kodetastatur og trådløst vægtryk. Ring gerne og aftal et tidspunkt for besøg i showroom’et. 

LP-Porte kan kontaktes på mail: kontakt@lp-porte.dk eller mobil 2726 7490.

Du kan også se mange forskellige porte på vores hjemmeside.

ALUTECH TREND ELLER ALUTECH PRESTIGE

Du har valget mellem Trend serien med 40 mm paneler eller Prestige serien med 45 mm paneler. Har du en opvarmet garage, vil vi anbefale Prestige serien på grund af den ekstra isoleringsevne. Prestige portene har desuden beslag og hængsler i rustfrit stål. Serien tilbydes også med dobbelte ruller, hvis man ønsker det. Du kan læse mere om de to serier af garageporte på hjemmesiden.

Vi sælges rigtig mange sorte porte og har sort som en standardfarve, hvilket gør at vi har meget konkurrencedygtige priser. Ud over den sorte, har vi 13 andre standard farver i RAL-skalaen, og vi kan også tilyde porte malet i DB-farver, som har samme overflade som vinduesproducenterne bruger. Du er velkommen til at ringe til LP-Porte på 2726 7490, hvis du vil høre mere. Som noget nyt kan Prestige serien leveres med digitalt print, som giver et meget unikt udtryk. Der findes standardprint som ligner træ og her er mange sorter at vælge imellem. Det samme gælder for print med overflader som ligner sten og beton.

Se mere i vores brochure om digital print.

Hos LP-Porte er vi altid til rådighed for vejledning i forbindelse med valg af panel, farve og montage. Vores store erfaring med salg og montage af Alutech porte, gør at vi har en stor viden på området. Ønsker du at vi tager en eventuel gammel port med efter de-montage kan vi også finde ud af det. 

Vil du gerne have et tilbud på din nye garageport i Hadsten, så klik her og udfyld vores opmålingsskema. Inden for kort tid vil du så modtaget et tilbud samt tegninger af porten ude- og indefra.

Garanti for kvalitet

Alutech udvikler og optimerer kontinuerligt deres produkter til både private og industri for at opretholde deres position i markedet som førende leverandør af kvalitets-ledhejseporte. I år fejrer Alutech 25 års jubilæum og de producerer årligt 250.000 porte, som leveres til hele verden.

Produktionen foregår i Minsk på moderne fabrikker med mange automatiserede processer. Alutech har opnået certificering til ISO9001 i TÜV CERT-systemet, så leder du efter en kvalitetsport kan du roligt vælge Alutech.