FÅ ET TILBUD PÅ LEDHEJSEPORT

Trænger den gamle ledhejseport til udskiftning eller mangler du en port til en nybygget garage? Hos Alutechporte forhandler vi ledhejseporte af høj kvalitet, og vi har mange års erfaring med salg, service og montage af ledhejseporte. Uanset om det er en ny port til en eksisterende garage eller nybyggeri, så står vi gerne til rådighed med vejledning og input. Ved at vende alle muligheder sørger vi for at du får den rigtige port til dit behov. Vores erfaring og indgående kendskab til Alutechs ledhejseporte sikrer at du får et produkt og en løsning, som du kan glæde dig over i mange år. Vi vil gerne lave et tilbud til dig, og det er nemt bare at udfylde vores opmålingsskema. På den måde har vi alle de oplysningerne vi skal bruge for at finde en pris og tegne en port til dig. Vi kan også træffes på 70 23 90 32 og mail: info@qport.dk

2 SERIER AF LEDHEJSEPORTE 

Alutech producerer to forskellige typer ledhejseporte: Trend med 40 mm paneler og Prestige med 45 mm paneler. De tykkere paneler i Prestige porten giver bedre isolering af garagen og derudover har porten også hængsler og beslag i rustfrit stål ligesom den kan leveres med dobbelte ruller. Du kan her finde flere oplysninger om Trend og Prestige. Vi kan også træffes på 70 23 90 32 eller på mail: info@qport.dk.

Foruden porte leverer Alutech også automatikker og tilbehør som for eksempel fjernbetjeninger, trådløst vægtryk samt kodetastatur. Du kan læse mere om det og se billeder her.

Ledhejseporte i farven sort er meget populære, og vi kan levere en Alutech port i RAL9005 sort uden ekstra omkostninger. For at se oversigten over alle vores standardfarver kan du klikke her.

Ønsker du at ledhejseportens overflade matcher vinduerne i huset, kan vi kan levere porte med ”granit-overflader. En nyhed fra Alutech er digital print på Prestige serien. Her er utrolig mange muligheder for at få en port som skiller sig ud. Der er et stort udvalg af standardprint i sten, træ, granit, beton etc. Har du et ønske om at få en ledhejseport som ingen andre har, kan du få dit eget design på porten. Det kan være et billede af en bil, et firmalogo, et husdyr, et naturbillede, ja mulighederne er uendelige – Se vores PDf omhandlende digital print her.

Et uforpligtende tilbud på Ledhejseport

Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med tegninger af ledhejseporten og sender til dig. Vi har blot brug for oplysningerne i vores online opmålingsskema. Via opmålingsskemaet får vi alle de informationer vi har brug for: mål på porten, hvilke farve, skal panelet være med træstruktur eller have en glat overflade? Vi giver også gerne pris på montage og de-montage af en eksisterende port.    

Hvis du ønsker at gå videre med tilbuddet, er det muligt at få besøg af en af vores forhandlere som kan lave den endelige opmåling af porten. Han har også panelprøver og farveprøver så det endelige udseende af porten kan fastlægges. 

25 års erfaring 

Alutech har gennem mere end 25 år produceret ledhejsegarage- og industriporte til langt det meste af verden. Cirka 250.000 ledhejsegarage- og industriporte bliver hvert år produceret på deres moderne fabrikker. Det er ledhejseporte af høj kvalitet og som har en lang levetid. I Alutechs store udviklings- og kvalitetsafdeling arbejder de kontinuerligt på at forbedre og udvikle produkter og produktionsteknikker for at bevare deres førende status på markedet for ledhejseporte. 

Udfyld formularen