HVAD KOSTER EN GARAGEPORT?

Står du og mangler en pris på en port til en ny garage? Eller er det ved tiden at den gamle garageport skal skiftes ud? Så kan vi hos Alutechporte.dk hjælpe dig med en pris på en kvalitets garageport. Ud over garageporte forhandler vi også industriporte – også af mærket ”Alutech”. 

Her på vores hjemmeside, finder du vores opmålingsskema – Når du har udfyldt skemaet med alle oplysninger, sender vi et uforpligtende tilbud i løbet af et par dage. Du er også velkommen til at ringe på 70 23 90 32 med spørgsmål omkring porten samt råd og vejledning. 

Mangler du inspiration til hvordan porten kan se ud, så se mere på vores hjemmeside under ”Galleri”, hvor du kan se et stort udvalg af garageporte i forskellige farver og med forskellige paneltyper.

Ud over prisen på porten, kan vi også inkludere en montagepris, hvis du ønsker en komplet løsning. Vi har forhandlere over hele landet, som kan være behjælpelige med montage. Derudover har vi også et showroom, hvor et udvalg af porttyper og paneltyper kan ses.  

TREND ELLER PRESTIGE

Hos Alutechporte kan vi levere to serier af porte: Trend og Prestige. Fælles for dem er, at de produceres efter mål, så der er garanti for at de passer præcist i porthullet.  

Trend-porten har 40 mm paneler, hængsler og skinnesystem i galvaniseret stål. Vores Prestige porte har 45 mm paneler, rustfrie rullelejer, hængsler og beslag, skinnesystem i galvaniseret stål og dobbelt tætningsliste hele vejen rundt. De kraftige 45 mm paneler sikrer en perfekt varmeisolering, som svarer til en 60 cm tyk mur. 

Vores Alutech garageporte findes i utrolig mange forskellige paneltyper og kan males i alle RAL farver samt udvalgte DB-farver. DB-farverne har samme granitoverflade som vinduesproducenterne benytter i deres produktion. Vi har valgt 15 standard RAL-farver, som der kan vælges i mellem uden merpris. Deriblandt også RAL9005 sort, som er utrolig populær. Portene i Prestige serien kan også fås med digitalt print i mange forskellige udgaver. Fx 22 forskellige træsorter som mahogni, eg i flere forskellige sorter og kirsebær. Desuden er der print med marmor, beton og mursten. 

Så hvad koster en garageport? Ja, det er fuldstændig afhængig af størrelse og dine ønsker til portens overflade og udseende. Vi hjælper gerne med en pris og vejledning, så du er velkommen til at udfylde vores online opmålingsskema.

Alutechgruppen

ALUTECH Group er Øst- og Vesteuropas førende producent af ledhejseporte både inden for garage- og industriportsegmentet. 

Årligt producerer Alutechs ca. 250.000 ledhejseporte dpå deres topmoderne fabrikker i Minsk. De har certificeret kvalitetsstyringssystem i overensstemmelse med ISO 9001 i TÜV CERT-systemet. Råvarerne de bruger til produktionen af portene leveres af europæiske leverandører.

Udfyld formularen