FÅ ET TILBUD PÅ GARAGEPORT

Vi har et meget bredt udvalg af Alutech garageporte af en høj kvalitet. Her kan du finde lige netop den port der passer ind i dine ønsker og til dit hus. Vi hjælper dig gerne med eventuelle spørgsmål, om det er i forhold til montagetype, udseende på porten eller valg af farve og paneltype. Da der er forskel på om det er en port til en nybygget garage eller udskiftning af en eksisterende port, vil vi gerne komme med et bud på en samlet løsning, så vi sikrer, at der er taget stilling til alle relevante spørgsmål. Den gode kvalitet gør at netop Alutechs garageporte er meget kendte og populære. Hvis du køber en Alutech garageport har du en driftssikker og stabil port i mange år fremover, og den er ovenikøbet nem at betjene.

TREND OG PRESTIGE GARAGEPORTE

De to serier af Alutech garageporte er Trend og Prestige. Forskellen er blandt andet paneltykkelsen hvor Trend-serien har 40 mm paneler og Prestige-serien har 45 mm paneler. Ønsker du at vide mere om forskellene på Trend og Prestige kan du læse mere her. Det er også her du finder yderligere teknisk information om panelernes opbygning, materialer og tekniske specifikationer.

For vores garageporte har vi 15 standardfarver, og vi kan levere porte i alle RAL-farver. Sorte garageporte er meget populære i tiden, og vi har inkluderet RAL9005 sort i vores sortiment af standardfarver. Via dette link til vores galleri kan du finde mange forskellige paneltyper og farver, som du kan lade dig inspirere af.

Som noget nyt kan vi i Prestige serien tilbyde garageporte med digitalprint. Der findes et utalt af forskellige print: sten, beton, forskellige træsorter og individuelle print. Ved at vælge digitalprint skaber du en helt unik port som skiller sig ud fra de traditionelle garageporte der ses i markedet. For inspiration kan du se mere her.

Sammen med en ny Alutech garageport kan vi tilbyde automatikker i et moderne og elegant design. Derudover er der betjeningsmuligheder til ethvert behov og ønske: Trådløst vægtryk, udvendig kodetastatur samt fjernbetjeninger gør at det er nemt at betjene porten i alle situationer. Læs mere her om Alutechs Legivato automatikker og betjeningsmuligheder. Endnu en fordel ved Alutechs automatikker er at de er nemme at kode ind samt montere.   

Uforpligtende tilbud på ny garageport?

Du er velkommen til at udfylde vores onlinemålingsskema, hvorefter vi sender dig et uforpligtende tilbud. Her finder du opmålingsskemaet. Vi kan tegne en port ud fra dine ønsker til paneltype, farve, etc. og lave et tilbud til dig. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon – Link til kontakt.

Kvalitetsporte fra Alutech

Sidste år fejrede Alutech 25 års jubilæum som producenter af ledhejseporte. Årligt producerer de omkring 250.000 ledhejseporte som afsættes over hele verdenen. Hos Alutech arbejdes der konstant på at udvikle produktionen, arbejdsgange, tilpasning af produkter til markedet, så pladsen som en af de førende indenfor portbranchen kan bibeholdes.

Udfyld formularen