Prestige serien

PRESTIGE serien er vores topmodel. Kvalitets garageporte af højeste kvalitet på markedet.

Her får du virkelig en kvalitetsport med alle de styrker og funktionaliteter du kan tænke dig. Der er tale om kvalitetsporte fra inderst til yderst.

Hver torsion fjeder er forsynet med en fjederbrudssikring, som stopper portbladet i tilfælde af at en fjeder springer, og forhindrer det i at falde ned.

Specialformede mellemliggende hængsler har stærke karakteristika, der giver en driftsikker forbindelse mellem panelerne. Herudover er hængslerne på disse kvalitetsporte lavet af rustfrit stål og er sikret godt mod tæring.

Designet af sidehængslerne gør justering af portbladets pres ved en overgang pålidelige og bekvem. Sidehængslerne giver garanti for bedre varme-, lydisolering og beskyttelse mod vejret.

Vores kvalitetsporte er afsluttet med gummitætning. Sammen med sporprofilerne giver tætningerne pålidelig hermetisk tillukning af sammensatte og hele overgange. På baggrund af designet dækker bundtætningen små ujævnheder i gulvet.

På grund af den bedre isolering, høj holdbarhed og gode antikorrosions egenskaber er Classic garageporte velegnede til brug i selv de mest krævende miljøer!

DEN HØJE ISOLERINGSEVNE

45 mm tykkelse af panelet garanterer en perfekt varmeisolering. Den reducerede termiske transmission modstand af ALUTECH paneler er lig med en 60 cm tyk mur. Sådanne egenskaber af portens konstruktion gør det muligt at nedskære varmeomkostninger.

RUSTFRIE KOMPONENTER

Mellemhængsler og rullelejerbeslag er fremstillet af rustfrit stål AISI 430 og opnår høje korrosionsbeskytteende egenskaber. Dette sikrer vellykket drift af porte i lokaler med høj luftfugtighed og i kystområderne.

HØJ MODSTAND OVERFOR VIND

På grund af den specielle konstruktion af sandwichpanelerne opnår portbladet en høj grad af indflydelse og vindmodstand (klasse 4 vindmodstand ifølge EN1 2424). Portystemet kan modstå vindhastigheder op til 120 km/t.

EFFEKTIVT TERMISK ISOLERING

ALUTECH garageporte er udstyret med polymere EPDM – tætninger langs karmene. Tætningerne har to vinger, og sammen med en kløft mellem dem, sikres en yderligere varmeisolering.

7 FAKTA OM INDUSTRIPORTE

1. DRIFTSIKKERHED – MED GARANTI
Vi garanterer for vores industriportes driftsikkerhed. Alle porte lever op til de europæiske sikkerhedskrav EN 12604, EN 12453, EN 12424, EN12425, EN 12426.

2. FOKUS PÅ LANG LEVETID OG STOR HOLDBARHED
Portene er fremstillet af delelementer med høj beskyttelse mod tæring.
– Malede sidebeslag og torsionsfjedre
– Sandwichpanelerne er belagt med polyurethan modificeret med polyamid partikler (PUR-PA)
– Skinnesystemer fremstillet af varmegalvaniseret stål.
Test har vist at selv i kystnære egne kan portbladet forblive fri for tæring i op til 15 år.

3. ENERGI EFFEKTIV
Stålsandwichpanelerne, der er fyldt med opskummet polyurethan, har gode varmeisolerende egenskaber. Porte med disse paneler sikrer en behagelig indendørstemperatur i en industriejendom og besparelser på varmebudgettet.

4. STÆRK OG PÅLIDELIG
Stål-sandwichpanelerne med fyld af højdensitets polyurethanskum giver porten god robusthed og modstandskraft overfor kraftige vindstød samt påkørsler. ProPlus porten kan modstå stød på op til 700 PA, hvilket svarer til 120 km/h eller storm af orkanstyrke.

5. BRED VIFTE AF MONTERINGSMULIGHEDER
10 forskellige monteringstyper gør det muligt at montere en port på næsten en hvilken som helst lysning og lokation. Portene fremstilles individuelt til den specifikke lysning i intervaller af 5mm i både højde og bredde..

6. NEM TILGÆNGELIG KVALITET
ALUTECH Group of Companies er ikke blot producent af porte med fantastiske egenskaber; vi garanterer også hurtig og kvalitativ ekspedition.

7. INDIVIDUELLE LØSNINGER
Det store udvalg af muligheder gør det nemt at foretage det rette valg af port i en hver beliggenhed.
– ProPlus og ProTrend port fremstillet med sandwichpaneler;
– Panoramaportene AluPro, AluTherm og AluTrend.

GALLERI - PORTE TIL PRIVATE

Her finder du inspiration til din nye Trend port

Udfyld formularen

ONLINE OPMÅLING

Udfyld vores Opmålingsskema! Vi sender et uforpligtende tilbud indenfor 2 hverdage.

FORHANDLERLISTE

Find din nærmeste forhandler Landsdækkende salg & service